Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
ΤΗΛ. 211 0120941, ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ. 10:00 - 16:00, ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ -80%, ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ESHOP ΜΑΣ 24/7

Μπορείτε να αποκτήστε μόνο όσα αντικείμενα παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τους μέσω του eshop μας 24ώρες το 24ωρο, 7ημέρες την εβδομάδα.

ΔΕΝ υλοποιούμε ειδικές κατασκευές και τα σχέδια δεν τροποποιούνται ούτε σε μέγεθος, ούτε και σε χρωματισμό για μεμονωμένα κομμάτια, πάρα ΜΟΝΟ για επιχειρηματικά δώρα και κατόπιν συνεννόησης και επικοινωνίας.

ΔΕΝ δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες, μέσω email ή από την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

………………………………………………………………………………………………………………………..

Στην αναλυτική περιγραφή του κάθε προϊόντος θα δείτε παραπάνω από μια λήψεις από διάφορες πλευρές του, ώστε να το κατανοήσετε καλύτερα. Οι περισσότερες έχουν φωτογραφία του σχεδίου και με δείγμα χάραξης μηνύματος ή λογοτύπου για να έχετε μια εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, σε περίπτωση που θελήσετε να το προσωποποιήσετε με το μήνυμά ή εταιρικό λογότυπο σας. Θα μπορείτε να έχετε και μια σύντομη περιγραφή του δώρου σας και πληροφορίες σχετικά με διαστάσεις, υλικά κατασκευής, αν είναι εφικτή η χάραξη του καθώς και για την συσκευασία του.  Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα μας είναι τελικές τιμές και συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Με την επιλογή «ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ» μπορείτε αυτόματα να τοποθετήσετε το προϊόν της επιλογής σας στην “ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ”, αφού πρώτα

  1. Επιλέξτε την ποσότητα που θέλετε.

 

  1. Στην περίπτωση ΜΟΝΟ που επιθυμείτε χάραξη, επιλέξτε το κόστος της χάραξης και στο πλαίσιο από κάτω γράφετε το σύντομο κείμενο σας, με σωστή ορθογραφία και τονισμό των λέξεων, στα ελληνικά ή άλλη γλώσσα της επιλογής σας. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν λάθη ορθογραφικά μιας και αντιγράφουμε ακριβώς το κείμενο σας από την παραγγελία σας και το προσαρμόζουμε στην επιφάνεια ή την πλακέτα του δώρου σας.  Αν θέλετε να αλλάξετε το κείμενο σας ή να το τροποποιήσετε μπορείτε εντός 1 ώρας από την ώρα που λάβουμε την παραγγελία σας και θα πρέπει να μας στείλετε γραπτά με email  στο shop@artistegifts.com τυχόν διορθώσεις ή αλλαγές. Στο πέρας του παραπάνω χρόνου αν το αντικείμενο έχει χαραχθεί ήδη θα χρεώνεστε επιπλέον το κόστος την αξίας της χάραξης αλλά και του αντικειμένου. Επίσης αν θέλετε χάραξη λογοτύπου όπου αυτό είναι εφικτό και κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, το στέλνετε στο παραπάνω email άμεσα, σε μορφή .cdr, .pdf (από γραφιστικό πρόγραμμα ) ή Α.Ι.

Προσπαθήστε τα κείμενα σας να είναι σύντομα και όχι μεγάλα σε έκταση ώστε να είναι ευανάγνωστα. Aν το  κείμενο σας είναι μεγάλο σε έκταση θα σας ειδοποιήσουμε γραπτώς στο email που θα ορίσετε στην παραγγελία σας.

  1. Κόστος συσκευασίας σε περίπτωση που θα προσφέρετε το δώρο σας.  Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στην συσκευασία των δώρων μιας και η πρώτη εντύπωση ενός δώρου για εμάς είναι πολύ σημαντική. Η συσκευασία των δώρων μας, γίνεται σε χειροποίητο σκληρό κουτί ειδικά κατασκευασμένο για το κάθε είδος μας σε εκρού χρώμα και διακοσμημένο το καπάκι του με χρυσοτυπία με το λογότυπο μας. Το έμπειρο τμήμα συσκευασίας μας,  επιλέγει κάθε φορά το δέσιμο και τα  χρώματα των κορδελών και κορδονιών που θα στολίσουν το κουτί μας,  προσαρμοσμένο στο περιεχόμενο και την περίσταση, ώστε το δώρο σας να σας να κλέψει όλες τις εντυπώσεις πριν καλά ανοιχτεί. Για αυτό και κάθε φορά που θα παραγγέλνετε ένα δώρο από εμάς η συσκευασία θα είναι κυριολεκτικά μοναδική.     Αν δεν θέλετε συσκευασία, η αποστολή γίνεται σε χάρτινο κουτί και προσεχτικά τυλιγμένο το αντικείμενο που έχετε επιλέξει με χαρτιά αφής και φυσαλίδες, για να το λάβετε με απόλυτη ασφάλεια.
  2. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε και κάποιο άλλο είδος στην παραγγελία σας, πατάτε το κουμπί επάνω αριστερά “ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ”  και ακολουθείτε την παραπάνω διαδικασία αντίστοιχα, για το νέο είδος της επιλογής σας. Διαφορετικά πάτε στο επόμενο βήμα.
  3. Αν σας έχει σταλθεί κάποιο εκπτωτικό κουπόνι στο email σας ή τρέχει κάποια προωθητική ενέργεια μας με ειδικό κουπόνι που θα αναφέρετε μέσα στο eshop μας, είτε για έκπτωση χρηματική, ποσοστού  ή για δωρεάν μεταφορικά, το συμπληρώνεται τον κωδικό στο πεδίο“Κωδικός Κουπονιού” και μετά πατάτε δίπλα την “Εφαρμογή”, και θα λάβετε αυτόματα την αντίστοιχη έκπτωση. Αν δεν έχετε κάποιο κωδικό δεν συμπληρώνεται το πεδίο.
  4. Αφού ολοκληρώσετε τις επιλογές σας, πατάτε το κουμπί“ΤΑΜΕΙΟ” και είτε πληρώνετε κατευθείαν “ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ” ή κάνετε “ΕΓΓΡΑΦΗ”. Με την επιλογή της εγγραφής, οι εγγεγραμμένοι πελάτες μας μπορούν να εισέλθουν όποτε θέλουν για να ελέγξουν την κατάσταση της παραγγελίας τους, να αλλάξουν τις επιλογές της και να πραγματοποιήσουν μελλοντικές αγορές.  Αν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος μας, απλά συμπληρώνεστε το email σας και τον κωδικό που είχατε χρησιμοποιήσει στην εγγραφή σας και ολοκληρώνεται την παραγγελία σας.
  5. Στο επόμενο στάδιο θα συμπληρώσετε ΜΟΝΟ τα υποχρεωτικά πεδία και στα Ελληνικά (όπου υπάρχει το σύμβολο του κόκκινου αστερίσκου *). Επίσης αν είστε ιδιώτης επιλέγετε την απόδειξη, αν είστε εταιρία και επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου συμπληρώνεται τα ανάλογα συμπληρωματικά πεδία.
  6. Τέλος αφού ελέγξετε την παραγγελία σας, ποσότητα, την ορθογραφία του κειμένου σας, συνολικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί και πατάτε στο κάτω μέρος το κουμπί “Συνέχεια”.
  7. Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση που αφορά την παραγγελία σας, την σημειώνετε στο αντίστοιχο πεδίο, π.χ αν θέλετε να παραλάβετε το δέμα σας από κάποιο κατάστημα της ACSπου σας εξυπηρετεί, ώρες παράδοσης, όροφος, ή διευκρινήσεις για την χάραξη ή θέλετε να μην συμπεριλάβουμε στο δέμα την απόδειξη ή θέλετε να γράψουμε κάποια κάρτα εκ μέρους σας αν το στέλνεται σε τρίτο πρόσωπο κλπ.
  8. Επιλέγετε το κουτάκι δίπλα στους “Όρους χρήσης του καταστήματος μας”αφού τους έχετε διαβάσει πριν προσεχτικά και πατάτε “Ολοκλήρωση της Παραγγελίας” για να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται λεπτομερώς όλα τα στοιχεία της. Κατόπιν όταν η παραγγελία σας ξεκινήσει να υλοποιείται θα λάβετε ένα email ότι έχει “Επεξεργαστεί” και τέλος θα λάβετε τρίτο email που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία “Ολοκληρώθηκε” και είναι στον δρόμο προς εσάς και θα αναφέρει τον σχετικό αριθμό αποστολής και την εταιρία ταχυμεταφορών που έχετε επιλέξει.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

…………………………………………………………………………………………….

* Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής “Αντικαταβολή” θα λάβετε επιπλέον ενημέρωση και με SMS στο κινητό που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας, από την ACS τον αριθμό της αποστολής σας καθώς και το ποσό της αντικαταβολής σας. Επίσης στο μήνυμα που θα λάβετε, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τυχόν τροποποιήσεις, σε ότι αφορά την διεύθυνση και αλλαγή ημερομηνίας παράδοσης. (Αφορά μόνο Ελλάδα)

** Από την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, για όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον χρόνο παράδοσης της ή αν έχει καθυστερήσει η παράδοσή της σε εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία ACS Courier (για Ελλάδα & Κύπρο) για να σας ενημερώσουν καλύτερα και πιο σύντομα στο 2108190000. Επίσης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής σας που σας θα σας στείλουμε θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παράδοσης. https://www.acscourier.net/el/home

*** Τέλος φροντίστε το email σας να είναι έγκυρο ή ελέγξτε στα ανεπιθύμητα email σας αν έχετε λάβει τα επιβεβαιωτικά email μας, μιας και όλη η επικοινωνία μας μέχρι την ολοκλήρωσή της, θα γίνει γραπτώς για την δική σας και δική μας κατοχύρωση.

**** Αν η παραγγελία σας σταλεί σε τρίτο πρόσωπο εκ μέρους σας, απαιτείται πρώτα η εξόφληση της με έναν από τους αποδεκτούς τρόπους πληρωμής, πριν την αποστολή της και η συμπλήρωση ενός κινητού του αποδέκτη του δώρου σας υποχρεωτικά. Μετά την ολοκλήρωσή της θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει τον αριθμό της αποστολής ώστε μέσα από το site της acs https://www.acscourier.net/el/home να μπορείτε να ενημερωθείτε για το ποιός παρέλαβε το δέμα και τον ακριβή χρόνο και ημερομηνία.

Το καλάθι μου