Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
ΤΗΛ. 2110120941 ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ. 09.30 - 16.00 / ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ

Όροι Χρήσης

Η ARTlSTEGIFTS είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης χειροποίητων χρηστικών και διακοσμητικών προϊόντων μέσω του Διαδικτύου τα οποία υλοποιούνται κατόπιν παραγγελίας. Προτού επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.artistegifts.gr. Παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.artistegifts.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Η ARTISTEGIFTS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Σε τέτοια περίπτωση η ARTISTEGIFTS αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η ARTISTEGIFTS αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγίστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχείο και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ARTISTEGIFTS επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου {username} και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλεται τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας. αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ARTlSTEGIFTS δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ ημερομηνία γέννησης).

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

 • Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128bit

 • Αυτόματη Αποσύνδεση εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 120 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ARTISTEGIFTS.

 • Κρυπτογράφηση, σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κτλ) υπάρχει κρυπτογράφηση. Η ARTISTEGIFTS χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128blt (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Κατά αυτό τον τρόπο όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας του ονόματος και της διεύθυνσής σας. κρυπτογραφούνται ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα ένα παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites), όταν αυτοί χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς χρήστες, για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυτπογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. Όλα αυτά επιτυγχάνονται αφού συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Eurobank Cards.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ecommerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ARTISTEGIFT είναι εμπιστευτικές και η ARTISTEGIFTS έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Η Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας,

Η Η ARTISTEGIFTS δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η ARTISTEGIFTS χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της ARTISTEGIFS με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ARTISTEGIFS, όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων παρεχόμενων υπηρεσιών, προϊόντων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάζεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ARTISTEGIFS.com ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπο και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ARTISTEGIFS ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.artistegifts.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ARTlSTEGFS ή/και του www.artistegifts.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται οπό τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.artistegifts.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 1. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ARTISTEGIFS.com δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.artistegifts.gr τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων. από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

 1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.artistegifts.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας. είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.artistegift.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ARTISTEGIFS λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.artistegifts.gr τα οποία διαγράφονται κατόπιν αιτήματος σας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.artistegifts.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την ARTISTEGIFS με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997,

 1. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.artistegifts.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της ARTISTEGIFS για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με emal ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό. αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 1. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ΤΙΜΕΣ

Η ARTISTEGIFS κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπακούουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του. πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε με το τμήμα Μηχανοργάνωσης στο email supportSartistegifts.com. Παραθέτουμε πληροφορίες διαθεσιμότητας για τα προϊόντα που πωλούνται από το www.artistegifts.gr συμπεριλαμβανομένων σε κάθε σελίδα πληροφοριών του προϊόντος και φωτογραφικό υλικό. Πέρα από αυτά που λέμε σε αυτή τη σελίδα ή άλλως στην ιστοσελίδα, δεν μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με τη διαθεσιμότητα μιας και πρόκειται για χειροποίητα αντικείμενα τα οποία υλοποιούνται κατόπιν παραγγελίας. Δεν είναι εγγυημένοι οι χρόνοι αποστολής και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες. Καθώς επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες σας. θα σας ενημερώσουμε μέσω email για την διαθεσιμότητα σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο το χρονικό διάστημα που αναφέρουμε. Οι τιμές που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμεπριλαμβάνονται σε αυτές και οι φόροι. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι τιμές εμφανίζονται σε ευρώ αλλά και στο προηγούμενο αντίστοιχο νόμισμα της χώρας παράδοσης ενημερωτικά και χωρίς καμία δέσμευση. Η ARTlSTEGIFS αρνείται κάθε ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος ή ανακρίβειας κατά τη νομισματική μετατροπή και καμία διαφορά μεταξύ του εκτιμώμενου συνολικού ύψους της παραγγελίας και του ποσού της τιμολόγησης δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη. Η ARTISTEGIFS.com επιφυλάσσεται το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site της σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

8. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, μπορείτε

Μέσω του eshop μας: βρίσκεις το προϊόν που θέλεις και πατάς την επιλογή «Προσθήκη στην Τσάντα Αγορών» και ακολουθείς τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα.

Δεν δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες, μέσω email ή μέσα από την σελίδα μας στο facebook.

 1. ΥΠΑΝΑΧΟΡΗΣΗ / ΕΠΙΠΡΟΦΗ . ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέφετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους εξαιτίας της μη φυσικής παρουσίας των κατά την αγορά. Τα προϊόντα που διατίθενται σε έκπτωση 50% της αρχικής τιμής ή και παραπάνω όπως επίσης και αντικείμενα τα οποία μετά από δική σας υπόδειξη έχουν προσωποποιηθεί/χαραχθεί με λέιζερ ή με ειδική πλακέτα δεν επιστρέφονται και δεν γίνονται αλλαγές σε αυτά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφής εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργασίμων ημερών τότε η ARTlSTEGIFS δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την εταιρία courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν, (π.χ. ΔΑΤ. Απ. Λιανικής. Φορτωτική κ.ο.κ).

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα και η συσκευασία και η μεταφορά τους γίνεται με με ευθύνη του πελάτη ώστε να τα παραλάβουμε όπως αρχικά στάλθηκαν σε αυτόν.

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • επικοινωνήστε με email στην διεύθυνση support@artistegifts.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.

 • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.

 • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

 • το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ ΔΑΤ. Απ Λιανικής, Φορτωπκή κ .ο. κ).

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ίδιου. Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος επαναποστολής επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την ARTISTEGIFS.COM για μια μόνο φορά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ARTISTEGIFS πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η ARTISTEGIFS διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πλέον παραδοσιακός τρόπος πληρωμής όπου το αντίτιμο πληρώνεται κατά την στιγμή της παραλαβής από τον cou­rier. σε περίπτωση που δεν έχετε ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. Για παραγγελίες που θα παραδοθούν ή θα πραγματοποιηθούν σε Κύπρο και εκτός Ελλάδας γενικότερα, απαιτείται η εξόφληση της παραγγελίας σας, πριν την παράδοση τους με έναν από τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους, ΔΕΝ θα είναι έγκυρη και εφικτή η επιλογή της πληρωμής με αντικαταβολή.

 1. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας και τον αριθμό της. Το όνομα δικαιούχου είναι “ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗ”. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@artistegifts.com ή στο (+30) 2110120941. Επίσης σε περίπτωση συναλλαγής μέσω e banking κάντε PrintScreen την επιβεβαίωση της συναλλαγής με την μεταφορά του αντίστοιχου ποσού στον λογαριασμό μας και στείλτε το στο sales@artistegifts.com. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη. Τα απαραίτητα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού προς τον οποίον θα πρέπει να πραγματοποιήσετε το έμβασμα σας γίνονται γνωστά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 1. ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από τις Τράπεζες Eurobank EFG και VIVA. εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας. αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας PxoPay3 της Eurobank.

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA. Bectron VISA. MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256 bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ARTISTEGIFTS) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η ARTlSTEGIFS δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγω χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

 1. ΜΕΣΩ ΤΗΣ PayPal

Χρησιμοποιείται ευρέως εδώ και πολλά χρόνια για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet και είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών. Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός. Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση της.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.paypal.com/gr

 1. ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ/ PREPAID CARD

Οι προπληρωμένες πιστωτικές είναι ένα πρώτης τάξεως εργαλείο συναλλαγών εξ αποστάσεως ή σε περιπτώσεις που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για λόγους ασφαλείας ή δεν έχετε στην κατοχή σας κάποια. Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε τις προπληρωμένες ασφαλείς κάρτες VISA ή MASTERCARD από οποιαδήποτε τράπεζα με το ποσό που επιθυμείτε να καταναλώσετε! Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τις τράπεζες που εκδίδουν προπληρωμένες κάρτες και π προσφέρουν.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

Η Eurobank, η Τράπεζα Πειραιώς, η Martin, η Τράπεζα Απικής, η Τράπεζα Κύπρου, η First Business Bank και η Γενική Τράπεζα.

 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ARTISTEGIFS δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκόψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 10 Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων). Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.artistegifts.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.artistegifts.gr παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της ARTISTEGIFTS δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απατήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θεϊκή, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 1. ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ/ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

Τα εκτυπωτικά κουπόνια είναι προσωπικοί κωδικοί, που αναφέρεται επίσης ως “Κουπόνια”, και σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε συγκεκριμένης έκπτωσης για την αγορά σας στο www.artistegifts.gr και με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Τα κουπόνια μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα την χρονική διάρκεια και μόνο ένα κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά παραγγελία. Στο τέλος της παραγγελίας σας στο ταμείο θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό του κουπονιού σας ώστε να έχετε την αναγραφόμενη έκπτωση.

 1. ΧΑΡΑΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αλλαγή στο κείμενο στα προσωποποιημένα δώρα γίνεται δεκτή εντός μιας ώρας από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η χάραξη και θέλετε να αλλάξετε το κείμενο σας. θα χρεωθείτε και την αξία της χάραξης. Αν το δέμα σας έχει αποσταλεί και θέλετε να αλλαχθεί το αρχικό σας κείμενο και να σας αποσταλεί εκ νέου θα χρεωθείτε την αξία της νέας πλακέτας ή του αντικειμένου + της χάραξης  (σε περίπτωση που η χάραξη είναι στην επιφάνεια του) καθώς και τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολής του.

Οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιούμε είναι συγκεκριμένες ώστε ανάλογα με το μέγεθος του κειμένου να είναι ευανάγνωστο και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αλλάζουν και κατόπιν επικοινωνίας.

Δεν στέλνονται δείγματα πλακέτας, μακέτες ή φωτογραφίας του τελικού αποτελέσματος μέσω email ή με courier, εκτός αν πρόκειται για επιχειρηματικά δώρα και για ποσότητες πάνω από 50 τμχ. Το γραφίστικο μας τμήμα θα φροντίσει, ώστε το μήνυμα σας να τοποθετηθεί όσο καλύτερα γίνεται στο αντικείμενο που έχετε επιλέξει. Επίσης έχουμε φροντίσει  σχεδόν σε όλα τα σχέδια μας να έχουν σε φωτογραφία ενδεικτικό δείγμα χάραξης ώστε να έχετε μια εικόνα του τελικού αποτελέσματος και το μέγιστο σε έκταση κείμενο που μπορείτε να χαραχθεί σε κάθε σχέδιο.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ορθογραφικά λάθη ή λάθος τονισμούς που μπορεί να υπάρχουν στο κείμενο σας κατά την διάρκεια της αρχικής παραγγελίας σας ή και διορθωμένης από εσάς που μπορεί να μας στείλετε εκ των υστέρων.

Δεν δεχόμαστε κείμενα γραμμένα με greekenglish χαρακτήρες που θα πρέπει να μεταφερθούν από εμάς στα Ελληνικά.

Και τέλος επισημάνσεις σε αντικείμενα που υπάρχουν δείγματα χάραξης…” όπως δείγμα της φωτογραφίας σας”…θα πρέπει να γράψετε στο ειδικό πεδίο που αφορά το “κείμενο χάραξης” εξ αρχής όλο το κείμενο της επιλογής σας από την αρχή.

 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΚΟΣΤΟΣ & ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΑΠΟΠΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ACS COURIER

Για την Αττική 3.70 € μέχρι 2 κιλά και συν 1.00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό, ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.

Για όλους τους Χερσαίους Προορισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα. 4.€ για βάρος μέχρι 2 κιλά, συν 1,20€ για κάθε επιπλέον καλό, ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για Νησιωτικούς Προορισμούς 4.50 € για βάρος μέχρι 2 κιλά, συν 1.40 Euro για κάθε επιπλέον κιλό, ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2- 4 εργάσιμες ημέρες.

Για Δυσπρόσιτες Περιοχές 8.14€ για βάρος μέχρι 2 κιλά, συν 2.79€ για κάθε επιπλέον κιλό, ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2-4 εργάσιμες ημέρες.  Το κόστος μεταφορικών για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου αναφέρεται σε ειδικό πίνακα και το πόσο που θα υπολογιστεί με βάση τα παραπάνω μόλις κάνετε login ή δώσετε τα στοιχεία σας. υποδηλώνοντας την χώρα αποστολής. Για να ενημερωθείτε αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη παρακαλώ πατήστε εδώ και συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μ.μ. για την Κύπρο εντός 2 εργάσιμων ημερών ή 5 -10 εργάσιμες ανάλογα την επιλογή αποστολής που έχετε κάνει.

Σάββατο – Κυριακή και επίσημες αργίες δεν γίνονται αποστολές και παραδόσεις.

Για την Κύπρο EXPRESS DILIVERY 20.00€ μέχρι 2 κιλά και συν 1.50 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό, χρόνος παράδοσης 1-

 1. ημέρες ή ακτοπλοϊκός κάθε Δευτέρα & Πέμπτη με ελάχιστο κόστος 8€ ανά δέμα, χρόνος παράδοσης 5-10 εργάσιμες ημέρες.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ ΑΠΟΠΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ FedEx

Για όλες υπόλοιπες χώρες του κόσμου απαιτούνται 2 -5 ημέρες με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς Σας γνωρίζουμε ότι οι όροι μεταφοράς διέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς και οδηγίες των οργανισμών ΔΟΠΑ Διεθνούς Οργάνωσης Πολιτικής Αεροπορίας της ΙΑΤΑ Διεθνούς Ένωσης Εναέριων Μεταφορών και της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας για τις διεθνείς μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR που εφαρμόζονται από την εταιρία ταχυμεταφορών Fed Ex και ACS αντίστοιχα με τις οποίες η εταιρία ARTISTEGIFS.COM συνεργάζεται.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται ή παραδίδονται εκτός Ελλάδος, απαιτείται η εξόφλησή τους πριν την αποστολής τους επιλέγοντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του καταστήματος μας, εκτός της αντικαταβολής.

 1. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 1. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, μεσολαβούν αργίες ή σε περιόδους εορτών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας

 2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Το καλάθι μου